Goldcar
Verlengde Garantie

Verlengde Garantie

U kunt kiezen voor verlenging van de garantietermijn tot één maand voordat de fabrieksgarantie eindigt. De meeste kopers kiezen voor de extra garantie direct bij aanschaf. De garantie is overdraagbaar, dus dat maakt de Hyundai aantrekkelijker als occasion.

Wanneer wordt de Hyundai Verlengde Garantie van kracht?
De Hyundai Verlengde Garantie gaat in op de dag dat de fabrieksgarantie of de eerder afgesloten Hyundai Verlengde Garantie afloopt. U dient wel uiterlijk één maand vóór afloop van de fabrieksgarantie/Hyundai Verlengde Garantie aan uw Hyundai Erkend Reparateur kenbaar te maken dat u gebruik wilt maken van de aanvullende Hyundai Verlengde Garantie en de kosten hiervan te hebben voldaan.

Hoe lang is de Hyundai Verlengde Garantie geldig?
Afhankelijk van het contract dat u hebt afgesloten, eindigt de Hyundai Verlengde Garantie:

  • 12 maanden na afloop van de fabrieksgarantie.
  • 24 maanden na afloop van de fabrieksgarantie.

Voor modellen met 5 jaar fabrieksgarantie kunt u kiezen voor 12 of 24 maanden extra garantie. Het is niet mogelijk om na 12 maanden de Hyundai Verlengde Garantie wederom met 12 maanden te verlengen. Als u graag 24 maanden Hyundai Verlengde Garantie wilt, dan moet u dus in eerste instantie direct voor een duur van 24 maanden kiezen. De Hyundai Verlengde Garantie voor het 6e en 7e jaar is geldig voor benzinemodellen tot een maximumkilometerstand van 200.000 kilometer en voor dieselmodellen tot een maximumkilometerstand van 250.000 kilometer.

Klik hier voor meer info en prijzen