TIJDELIJKE KONA-ACTIE!

Dit is het moment om voor de Hyundai KONA te kiezen. Want bij dit gedurfde model krijg je nu een iPhone X ter waarde van maar liefst €1.160. Helemaal gratis.

Technologie
Deze nieuwe SUV biedt de connectiviteit die je verwacht en technische innovaties die je leven makkelijker maken, zoals een head-up display, navigatie en Apple CarPlay. Zet de muziek lekker hard. Het premium sound system van KRELL klinkt namelijk fantastisch. Als klap op de vuurpijl krijg je nu bij aanschaf van een KONA een iPhone X t.w.v. €1.160 cadeau.
Wil je geen gebruik maken van dit aanbod? Dan profiteer je van een extra inruilvoordeel van € 600!

De Hyundai KONA is leverbaar vanaf € 22.295.

Vraag een offerte of proefrit aan en maak kans op een extra iPhone X
En als je denkt dat je dag niet meer stuk kan: het kan nog mooier worden, want bij het aanvragen van een offerte of proefrit voor de Hyundai KONA maak je nu ook nog eens kans op een iPhone X. Vraag dus snel aan!

Vraag proefrit aan

Direct offerte aanvragen

Bij aankoop van een Hyundai KONA:

  • Tijdelijk een gratis iPhone X t.w.v. € 1.160
  • 5 jaar garantie zonder kilometer beperking
  • Hyundai Mobiliteitsgarantie
  • Diverse services en diensten

Actie geldig met datum koopovereenkomst vanaf 12-02-2018 t/m 31-03-2018 met een uiterste kentekenregistratiedatum van 31-05-2018. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Eén iPhone per verkochte auto. De iPhone X wordt afgeleverd bij de aflevering van de auto. Indien je geen gebruik wilt maken van de gratis iPhone actie, ontvang je een extra inruilvoordeel van € 600. Deze acties zijn niet te combineren en zijn alleen geldig op voorraadmodellen. De waarde van de iPhone X is gebaseerd op de prijs van www. apple.com/nl. De winnaars die een iPhone X hebben gewonnen met het aanvragen van een offerte of proefrit krijgen bericht na afloop van de actie.