Alle prijzen en uitrusting Hyundai Ioniq Hybrid bekend

De vanafprijs van 21.995 euro was al bekend, nu volgen de andere prijzen en uitrustingsspecificaties van de Hyundai Ioniq Hybrid

Hyundai start in september met de levering van de Ioniq Hybrid. Een maand later volgt de elektrische versie en een plug-in hybride uitvoering verschijnt volgend jaar. Eerder al maakte Hyundai de vanafprijs van de Ioniq Hybrid bekend: 21.995 euro. Nu volgen de overige uitvoeringen en de bijbehorende specs van de Hybrid. Hij wordt leverbaar in twee uitvoeringen, iMotion en Comfort. De prijzen van de elektrische en plug-in versies volgen later.

De standaarduitvoering iMotion is voorzien van automatisch geregelde airconditioning, een achteruitrijcamera, een 4,2-inch beeldscherm met boordcomputer, Lane Keeping Assist System en intelligente cruise control. De Comfort-uitvoering, die een meerprijs heeft van 3.500 euro, voegt daar aan toe: een navigatiesysteem met 8 inch beeldscherm, een achteruitrijcamera, een Infinity audiosysteem, een digitaal instrumentarium, een intelligente sleutel en xenonverlichting.

Als je de Ioniq nog dit jaar koopt, dan kan je ook nog kiezen voor de First Edition. Die kost 27.995 euro en heeft als belangrijkste extra’s lederlook bekleding, een elektrisch verstelbare en verwarmbare bestuurdersstoel, dodehoekdetectie en een schuifdak.

De Ioniq Hybrid is altijd voorzien van een 141 pk sterke hybride aandrijflijn met 1.6 GDI benzinemotor. De CO2-uitstoot is 79 g/km, het theoretische brandstofverbruik 3,4 l/100 km (1 op 29,4). De Ioniq Hybrid bereikt een topsnelheid van 185 kilometer per uur.

Prijzen Hyundai Ioniq Hybrid

iMotion21.995 euro
Comfort25.495 euro
First Edition27.995 euro
goldcar

goldcar