Over ons

Goldcar is sinds 1981 dé autospecialist van Amstelveen en omstreken. U vindt ons aan de Pletterij, een goed bereikbare locatie waar wij sinds augustus 2015 gevestigd zijn. Bij Goldcar kunt u terecht voor een zeer ruim aanbod van nieuwe personen- en bedrijfsauto’s van Hyundai en Mitsubishi. Sinds 2007 zijn wij Hyundai-dealer voor Amstelveen en sinds 2016 ook voor De Ronde Venen. Mitsubishi-dealer zijn wij al vanaf het begin in 1981, voor Amstelveen en Amsterdam. Ook hebben wij in onze occasion-showroom altijd minstens 35 occasions op voorraad van diverse merken. Wij helpen u graag bij het vinden van de auto die bij u past!

Service

Naast de verkoop van auto’s kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan uw auto, reparaties, schadeherstel of APK-keuringen voor alle merken. Onze vakkundige monteurs werken ook op zaterdag aan onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Verder helpen wij u graag bij leasing, financiering en het afsluiten van verzekeringen. Goldcar is een ANWB Partnerbedrijf. Als partnerbedrijf voeren wij pechhulpverleningen uit conform de standaard van Wegenwacht. Hiermee behoren wij tot een select aantal autobedrijven welke voor de Wegenwacht actief zijn. Meer informatie over de ANWB Wegenwacht of een pechmelding doen? Bel de ANWB alarmcentrale: 088-2692888 of bezoek de website: ANWB Pechhulp – Wegenwacht. Laat u het onderhoud aan uw auto verzorgen door Goldcar? Dan ontvangt u gratis een mobiliteitspas die geldig is in heel Europa. Ook zijn wij erkend servicedealer voor Daihatsu.

Deelootoo

Goldcar is deelnemer van Deelootoo; hét concept dat mensen de mogelijkheid biedt om een auto te delen. Deelootooo laat een grote groep mensen profiteren van dezelfde auto. Met de Deelootoo app kunnen gebruikers direct zien waar in de buurt zich een deelnemende auto bevindt en deze ook openen en starten via de telefoon. Bij Goldcar stellen wij één van onze auto’s beschikbaar. Heeft u interesse en wilt u meer weten over Deelootoo? Neem dan contact met ons op.

Sponsoring

Samenwerking en binding met organisaties in onze omgeving vinden wij belangrijk bij Goldcar. Sinds 2016 zijn wij daarom hoofdsponsor van het eerste elftal van voetbalclub NFC. Ook sponsoren wij hockeyvereniging HIC en tennisvereniging De Kegel. Ons enthousiaste en vakkundige team verwelkomt u graag in onze showroom! Kom gerust eens langs of neem contact met ons op.

Openingstijden

Openingstijden Showroom


Maandag t/m vrijdag 8.00 tot 18.00 uur
Donderdagavond tot 21.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

Openingstijden Werkplaats


Maandag t/m vrijdag 8.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 9.00 tot 14.00 uur

Stel uw vraag

Direct contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
HomeHyundaiVestigingenGoldcar