Over ons

”Snel geholpen door onze ervaren monteurs voor een voordelig tarief’’


Ongemerkt maakt uw auto heel wat kilometers. Daarom is het raadzaam uw auto regelmatig te laten controleren. Onze werkplaats wordt bemand door eersteklas monteurs die jaarlijks worden bijgeschoold. Zo kunnen zij uw auto op de juiste wijze onderhouden of repareren. Bij onze garage in Amstelveen kunt u met alle merken terecht voor alles wat noodzakelijk is voor het goed en veilig functioneren van uw auto, zoals:

– Onderhoud en reparatie
– Schadeherstel
– Ruit reparatie en ruiten vervangen
– Accessoires
– Banden
– Uitlaten
– Overige auto-onderdelen

Wilt u een afspraak maken voor een afspraak in onze garage? Neem dan contact met ons op om direct een afspraak in te plannen via het contactformulier of telefonisch via 020-6433733. U kunt ook bij ons terecht voor de jaarlijkse APK.

Garage in Amstelveen met snel service: zonder afspraak!

Heeft u een defect lampje, een lekke band of ander klein ongerief, rijdt u dan gerust langs onze garage in Amstelveen. Natuurlijk helpen wij u direct. Uw reparatie is klaar terwijl u wacht! Bij de garage van Goldcar garanderen wij:

– Specialisme in alle merken
– Snelle service
– Ervaren monteurs
– Voordelig tarief
– Mogelijkheid tot vervangend vervoer
– Erkend ANWB partnerbedrijf
– Haal en breng service

Garage met gespecialiseerde monteurs

De monteurs van Goldcar zijn breed gespecialiseerd in alle merken. Door onze specialisme in de merken SAAB en Daihatsu kunnen wij ons echt onderscheiden van andere garages.

‘’Ervaring is goed. Telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijke mensen bij de balie en behulpzaam.Monteurs deskundig en klantvriendelijk.’’(PJ uit Amsterdam)

‘’‘’Als SAAB rijder altijd goed en plezierig behandeld.’’ (Han uit Amsterdam)’’

‘’Vriendelijk, beleefd en voorkomend. Servicebewust. Directe en snelle afhandeling. Geen gezeur, ook niet in lastige situaties. Oplosvermogen vanuit deskundigheid en begrip. Klant is koning en de koffie staat altijd klaar! Top!’’ (Hendrik-Jan uit Amstelveen)

Wij zijn tevens BOVAG-gecertificeerd.
Via het contactformulier kunt u direct een afspraak inplannen voor reparaties en onderhoud aan uw voertuig in de garage van Goldcar in Amstelveen.

Vooraf krijgt u een kostenopgave van de standaardwerkzaamheden zodat u precies weet waar u aan toe bent. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen via 020-6433733.

HomeHyundaiOver ons