De nieuwe N-line 5 juni 2019

Design & Comfort
De i30 is het eerste model van Hyundai waar de nieuwe uitvoering N-Line op van toepassing zal zijn. Deze uitvoering is rijkelijk voorzien van design en styling elementen van de i30 N. Om het geheel nog aantrekkelijker te maken is ook de wegligging, remmen en motor respons aangepast ten opzichte van de standaard i30.

Betreffende het exterieur zijn er wijziging aangebracht op de voor+achter-bumper en deze zijn meer in lijn gebracht qua design dus met de i30 N. Tevens zijn er voor het eerst op de hatchback de 18” lichtmetalen velgen beschikbaar gemaakt. En zijn er subtiele toevoegingen zoals de “dubbele”-uitlaat en de N-Line badge op het voorscherm om deze i30 te onderscheiden van de huidige uitvoeringen.

Interieur

Het hoogtepunt in het interieur zijn wel de “echte” sportstoelen uit de i30 N maar dan met stof uitgevoerd. Deze sportstoelen hebben superieure zijdelingse steun voor dat betere bochtenwerk.

Tevens het geperforeerde lederen stuurwiel met N-Line logo, de N-line pookknop en aluminium-look pedalen zijn standaard op een N-line uitvoering.

Motorisering
Voor een sportievere ervaring zijn de rijeigenschappen ten opzichte van een reguliere i30 verbeterd door het aanpakken van de ophanging, remmen en respons van de motor. De Michelin Performance Pilot Sport 4 banden zorgen voor dat kleine beetje extra grip om het sportieve karakter van de N-Line meer kracht bij te zetten. Er kan gekozen worden voor een 1.4 T-GDI met handgeschakelde of 7-DCT versnellingsbak

HomeHyundaiNieuwsDe nieuwe N-line