Goldcar
APK

APK Amstelveen: APK snel, eerlijk en goedkoop uitgevoerd

Goldcar heeft ruime ervaring met het uitvoeren van Algemene Periodieke Keuringen (APK) in Amstelveen. Hierdoor kunnen wij een snelle en professionele service garanderen voor een scherp tarief. Zo voert Goldcar een APK uit aan alle merken auto’s voor een tarief vanaf slechts € 29,50.

Wanneer u de APK laat uitvoeren door Goldcar bent u verzekerd van:

– Snelle service
– Scherp tarief
– Eerlijk advies
– Jaarlijkse bijscholing monteurs
– Kostenopgave vooraf
– Mogelijkheid tot vervangend vervoer
– ANWB partner

Wilt u een afspraak maken voor een APK? Neem dan contact met ons op om direct een afspraak in te plannen via het contactformulier of telefonisch via 020-6436577.

Uw veiligheid centraal

De kracht van onze APK-dienstverlening zit in de ervaring en kennis van onze monteurs. Goldcar in Amstelveen investeert in haar monteurs door deze regelmatig bij te scholen. Hierdoor kunnen wij in blijven spelen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderhoud van uw voertuig. Dit is belangrijk omdat de veiligheid van u en uw medereizigers centraal staat bij het keuren van uw voertuig.

Wat zeggen klanten over onze APK service?

‘’Reeds vele jaren een zeer goede ervaring’’ (Johan uit Amstelveen)

‘’Klantvriendelijk en snelle afhandeling. Top!’’ (Theo uit Amsterdam))

‘’Prettige mensen, goede service. Word altijd goed geïnformeerd wat de kosten zijn bij reparaties/onderhoud’’ (J.A.M. uit Amstelveen)

Ongemerkt maakt uw auto heel wat kilometers. Daarom is het raadzaam uw auto regelmatig te laten controleren. Onze werkplaats wordt bemand door eersteklas monteurs die jaarlijks worden bijgeschoold. Zo kunnen zij uw auto op de juiste wijze onderhouden of repareren. Bij onze garage in Amstelveen kunt u met alle merken terecht voor alles wat noodzakelijk is voor het goed en veilig functioneren van uw auto, zoals:

– Onderhoud en reparatie
– Schadeherstel
– Ruit reparatie en ruiten vervangen
– Accessoires
– Banden
– Uitlaten

Tijd voor een APK? Controleer de vervaldatum van uw keuringsrapport!

Twijfelt u over de datum wanneer uw auto gekeurd moet worden? Door uw kenteken in onderstaande afbeelding in te voeren ziet u meteen wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

Het keuringsrapport

Na afloop van een APK bij Goldcar krijgt een keuringsrapport mee van onze APK-keurmeester. Hierin staan verschillende punten beschreven die voor uw voortuig van belang zijn. Zo staan in dit rapport de eventuele afkeur-, reparatie- en adviespunten beschreven.

Indien uw voertuig is afgekeurd staan deze vermeld onder de afkeurpunten. Onder de adviespunten staat beschreven welke gebreken aan uw voertuig nu nog niet tot afkeuring leiden maar in de toekomst wel gerepareerd moeten worden of worden vervangen.

Bij goedkeuring van uw voertuig is het keuringsrapport geldig tot en met de vervaldatum van het rapport.

Maak direct een afspraak voor een APK

Via het contactformulier kunt u direct een afspraak inplannen voor een Algemene Periodieke Keuring (APK) voor uw voertuig bij Goldcar in Amstelveen.

Vooraf krijgt u een kostenopgave van de standaardwerkzaamheden zodat u precies weet waar u aan toe bent. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 020-6436577.